Lanta Divers båtar

Lanta Diver har tre båtar som kör dagliga dyk- och snorkelturer till några av Thailands bästa dykplatser. Vi erbjuder något för alla;  välj att åka med någon av våra två stora, bekväma båtar eller vår mindre snabba speedboat. Alla båtar är väl underhållna och omhändertagna. Lanta Divers båtar är utrustade med första hjälpenlåda, syrgas, GPS, flytvästar och båtradio. Vår bestättning har arbetat på Andamanska havet i många, många år och välkomnar er ombord!

 

Lanta Diver ILD_1

Lanta Diver I med Kapten Sin och hans besättning har varit med oss sedan starten av Lanta Diver. De har lång erfarenhet av att vara ute till sjöss med dykare och är glada att välkomna er ombord på båten för att assistera er med er dyknings- och snorkling för att sedan ta er hem lugnt och säkert.  Ombord på båten finns sittplatser under tak, två soldäck, färskvattenduschar och två toaletter.

Lanta Diver I är också utrustad med luftkompressorer, så mellan dyken ser vi till att fylla på din flaska med ny luft.

 

 

LD_2

Lanta Diver II

Lanta Diver II är vår 36 fot fiberglas Steppa Craft speedboat. Den är ombyggd och anpassad för dykning och kan ta upp till 14 dykare. Hon glider fram i bekväma 25 knop,  vilket betyder att det bara tar ca 1,5 timma till de världsberömda dykplatserna Hin Daeng och Hin Muang. Lanta Diver II har sittplatser under tak, ett  soldäck och en toalett.

 

 

 

 

Pok Pongkrit

Pok Pongkrit, även kallad Popcorn, är vårt senaste tillskott. Hon erbjuder allt som Lanta Diver I har, och här finns plats för upp till 30 dykare. Även denna båt är anpassad för dykning. Här är gott om plats för alla ombord med bekväma soffor under tak och ett soldäck.