Historia

Kristin & Raymond Lanta Diver pier & boats

Lanta Diver ägs sedan en tid tillbaka av Kristin och Raymond från Sverige. Tillsammans med all personal är det vår ambition att alla kunder ska få det bästa av vad Koh Lanta och Thailand har att erbjuda i form av dykning och Snorkling.

Hjärtat i verksamheten är vår stora shop i Saladan som, tillsammans med 5 st bokningskontor utspridda på Koh Lantas stränder, ger dig som kund till Lanta Diver både närhet och enkelhet när du skall boka dina aktiviteter.

Alla som jobbar i verksamheten kommer göra sitt bästa för att förse dig med den information och kunskap som du behöver för att säkert och tryggt dyka eller snorkla med Lanta Diver.

Bakom kulisserna är det många som jobbar för att säkerställa att den dagliga verksamheten fungerar smärtfritt. Alltifrån din upphämtning på morgonen, maten finns med på båten, välfyllda flaskor, tills du blir avsläppt vid din resort efter en skön och upplevelserik dag på sjön.

Lanta Diver startades ursprungligen av Svenska partners: Ulf, Maj-Britt och Thomas vilka alla fortfarande är kvar på Koh Lanta där de idag driver andra verksamheter.

IMG_8519

Ulf Petterson

IMG_8516

Maj-Britt Palm-Petterson

IMG_8509

Thomas Karlsson