PADI-LOGO

 

PADI dykkurser

Lanta diver har varit en del av PADI, som är världens största och mest välkända dykutbildningsorganisation, sedan vi startade vår verksamhet på Koh Lanta år 1999. Några år senare blev Lanta Diver det första 5-stjärniga dykcentret på Koh Lanta, vilket bekräftar att vårt fokus på kvalitet, säkerhet och miljötfrågor har burit frukt. PADI:s  dykkurser är väl beprövade och utvecklas ständigt.

Lanta Diver erbjuder PADI dykkurser på följande språk: Svenska, Engelska, Finska, Tyska och Franska.

 

 

 

Här öppnar sig dörrarna till ditt nya liv som dykare! En PADI kurs är för livet och ditt äventyr börjar här!  Alla våra kurser håller hög kvalitet vad gäller utbildningsnivå och säkerhet. Vi undervisar i små grupper med max fyra personer, så att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Med ett PADI dykcertifikat väntar nya äventyr och en hel värld under ytan så tveka inte;  börja din dykutbildning med Lanta Diver redan idag!

Vi erbjuder alla PADI dykkurser hela vägen från Open Water Diver till Instruktör. De flesta kurserna tar minst tre dagar. Om du har ont om tid så kanske Discover Scuba diver kan vara något för dig. Kursen tar en dag, ger ingen certifiering, men ger dig ändå möjlighet att uppleva undervattensvärlden.

 

Innan du börjar en PADI dykutbildning måste du försäkra dig om att du kan göra detta på ett säkert sätt. Läs i förväg igenom den hälsodeklaration som du hittar via länken nedan.  Det är viktigt att du svarar på ett ärligt och uppriktigt sätt, eftersom det är din hälsa och säkerhet vi värnar om. OM du svarar ”JA” på någon fråga i hälsodeklarationen behöver du träffa en läkare, gärna en dykläkare, som intygar att du inte har några medicinska problem som hindrar dig från att dyka. Ta kontakt med oss om du redan är på Koh Lanta så kan vi hjälpa till med kontakt med läkare. Ta sedan med intyget till oss så sparar vi detta i din fil här på Lanta Diver dykcenter. Om du är osäker på något så skicka ett mail till oss så hjälper vi dig.

Klicka här för att ladda ner PADI Medical Form på det språk som passar Dig bäst: EnglishSwedishGermanFrenchRussianChineseThaiDutchDanishFinnishItalianNorwegianSpanish.

Lär dig att dyka med Lanta Diver

Fortsatt dykutbildning

Go Pro